FIT IN - husregler:

  

 • Opførsel: Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse, når de træner i Fit In. Derfor lægger vi stor vægt på en god omgangstone og at der udvises respekt og hensyn til hinanden.

 

 • Medlemskort: Dit medlemskort er personligt og må ikke overdrages til andre. Ligeledes er det ikke tilladt at lukke andre personer ind i centeret. Der kan forekomme kontrol af medlemskab i centeret, og overtrædelse kan medføre bortvisning.
  Ved bortkomst af personligt medlemskort, skal Fit In kontaktes hurtigst muligt med henblik på spærring og rekvirering af nyt kort. Et nyt kort koster et gebyr på 50,-

 

 • Træning: AL træning sker på eget ansvar. Et medlem er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter i Fit In.

 

 • Maskiner og udstyr: Vores udstyr skal behandles med respekt og må kun benyttes til de øvelser, det er beregnet til. Håndvægte og vægtstænger må ikke slippes før de rører gulvet. Maskiner skal rengøres, og skiver samt andet udstyr lægges på plads efter brug.

 

 • Beklædning og hygiejne: Du skal være iført træningstøj og rene indendørssko. Bare tæer er ikke tilladt i områder med vægte og maskiner. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt. Tasker, overtøj og udendørs fodtøj skal anbringes i reolerne i forområdet eller i omklædningsrum.
  Mød ikke op i centeret, hvis du er syg eller føler dig sløj – vi skal passe på hinanden. Vi anbefaler at du vasker hænder både før og efter træning samt brug af håndsprit mellem øvelser/maskiner. Medbring gerne håndklæde til maskiner/bænke.

 

 • Musik og mobiltelefoner: Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Det er ikke tilladt at tage billeder eller filme andre medlemmer i centret uden deres samtykke.

 

 • Omklædningsfaciliteter: Vi anbefaler at benytte vores skabe til værdigenstande mm. Medbring selv hængelås. Fit In påtager sig ikke noget ansvar for de ting som opbevares i skabene. Skabene skal tømmes efter brug og vil blive tømt efter lukketid uden ansvar.

 

 • Børn: Vi har indrettet et rum, hvor børn kan sidde med deres medbragte legetøj mv. Børn må ikke opholde sig i træningsområderne og/eller lege på maskinerne. Det er forældrenes ansvar at dette overholdes.

 

 • Rusmidler mm.: Rygning er ikke tilladt indendørs, dette gælder også brug af e-cigaretter. Du må ikke opholde dig i centret, hvis du er påvirket af alkohol, narkotika, nervemedicin eller andet som påvirker din evne til at træne sikkert.

 

 

Overvågning: Overvågning af centret kører på et system for sig selv og vil kun blive gennemset i tilfælde af uheld, hærværk eller misbrug af adgang til centret.

 

Ved overtrædelse eller manglende efterlevelse af personalets anvisninger kan Fit In til enhver tid bortvise et medlem såfremt de finder overnævnte regler brudt. 


FIT IN - fitness og motion

Bytoften 80
Tjørring
7400 Herning

Tlf.: 93 83 72 99

Mail: fit-in@fit-in.dk

CVR: 42588040


Åbningstider træning
Alle dage 5-23

Bemandet:     
Mandag 19.30-20.30
Torsdag 16.30-17.30 

(Ingen bemanding på helligdage)                       


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk